Diverxo
Su menú ha pasado de costar 250€ a 365€, lo que convierte a DiverXO en el restaurante Michelin más caro de España. Si hablamos de maridaje, la selección de vinos está en 150€ por persona y el “Maridaje para altos vuelos” en 300€.
by A.M.
Su menú ha pasado de costar 250€ a 365€, lo que convierte a DiverXO en el restaurante Michelin más caro de España. Si hablamos de maridaje, la selección de vinos está en 150€ por persona y el “Maridaje para altos vuelos” en 300€.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.